BENEDIKTA U MEĐUGORJU

Poštovani  prijatelji, s radošću vam javljamo da smo u Međugorju, u ulici Franjevačkih mučenika 15, oko 80 m od crkve prema Križevcu, s lijeve strane  ceste, otvorili knjižaru i  suvenirnicu Naklada BENEDIKTA, u kojoj imamo hrvatsko misno ruho, duhovno štivo, Domovinske krunice, krunice sv. Josipa, krunice sa relikvijima svetaca, autentične  nabožne predmete vezane za međugorsko svetište koje sami radimo… i još mnogo toga.

Poslije Benedikte u Zadru, otvorili smo Benediktu u Međugorju, s nakanom očuvanja hrvatskog katoličkog identiteta.

Cilj nam je doći do svakog hrvatskog čovjeka na ovim prostorima i u inozemstvu  i raditi na tome da očuvamo hrvatski identitet i katoličku vjeru. I sve to svjedočiti  drugim narodima.

Želimo  uspostaviti suradnju osobito sa svećenicima i udrugama kojima je stalo do istih ideala,  i to u vidu izdanja novih  knjiga, promocija, tribina, svjedočanstava, duhovnih obnova…
A sve to možemo organizirati i u vašoj sredini.

Ako dolazite u Međugorje, i ako ste voljni, dođite u BENEDIKTU, osobno ili s grupom, gdje ćemo vam se predstaviti i gdje možete nabaviti autentične hrvatske proizvode,  uz popust i dar za svaku osobu.

Nadamo se dobroj suradnji, koliko je to  u našoj i vašoj mogućnosti,  kako bismo dali sve od sebe u ostvarenju ovih nakana, Bogu na slavu i spasenje duša.

Radujemo se susretu s vama i mogućnosti daljnje suradnje.

Lijep pozdrav i Božji blagoslov!

 

Za Benediktu,
Marija Pehar 
Andjina Markić

benediktamedugorje@gmail.com

ambenedikta@gmail.com

Franjevačkih mučenika 15,

88266  Međugorje, Općina Čitluk

Bosna i Hercegovina